پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ دی ۱۳۸۲، ۱۶:۴۳

رييس قوه قضاييه :

اصالت و حقانيت اسلام منشاء هوشياري و بيداري كشور است

اصالت و حقانيت اسلام منشاء هوشياري و بيداري كشور است

رييس قوه قضاييه گفت :تكيه مردم به اصالتهاي اسلامي و حقانيت آن و وحدت و ايمان مردم به اسلام ناب است كه توانسته الگوي مناسبي را در شرايط پيچيده امروز كه منشاء غرور و ادعا هاي واهي استكبار شده است به جهان معرفي و ترفندهاي دشمنان را افشاء كند .

به گزارش خبرگزاري مهر ، آيت الله هاشمي شاهرودي درمراسم تحليف 530 نفر از كار آمزان قضايي افزود : اصالت و حقانيت اسلام و پيروي مردم از دين مبين و حكومت اسلام از علتهاي اصلي عقب نشيني قدرتهاي جهان از جمله آمريكاي جهانخوار است كه باعث شده  اين كشور نسبت به رابطه با ايران ابراز علاقه كند و يا در خصوص لغو تحريمها اقدام نمايد و نبايد اينگونه پنداشت كه اين ابراز علاقه ها بر اثر تملق و چراغ سبز نشان دادن برخي از عناصر داخلي نسبت به استكبار جهاني است .

وي صدور حكم عادلانه  را ضامن برقراري عدالت اجتماعي دانست و گفت : اگر صدور حكم با علم و عدالت همراه باشد عدالت اجتماعي در كشور تضمين و برقرار مي شود .

وي افزود : در اسلام براي هر رتبه و پستي اخلاق خاصي در نظر گرفته شده است و اخلاق قاضي علاوه بر خلاقيت عمومي كه در اسلام به آن اشاره شده از ويژگيهاي خاصي برخوردار است .

آيت الله هاشمي شاهرودي  تحقق نظام قضايي اصيل اسلام را منوط به متخلق بودن قضات ، دادرسان و مسوولان قضايي كشور به اخلاق اسلامي دانست و گفت : در اسلام براي برخورد چگونگي رفتار بازپرسان،  بازجويان،  ظابطان و همه دست اندركاران امر قضا دستورات اخلاقي ويژه اي مطرح شده است و اين دستورات بايد جزو برنامه هاي آموزشي قضات قرار گيرد و براي دست اندركاران امر قضا نهادينه شد .

وي تصريح كرد : اگر اخلاق اسلامي را در دستگاه قضايي كشور احيا و اجرا نكنيم نمي توانيم ادعا كنيم كه دستگاه قضايي كاملي داريم .

وي با  اشاره به اينكه آداب برخورد با متهم،  زنداني ، مجرم و چگونگي آغاز درست يك پرونده قضايي داراي دستور العمل هاي اخلاقي خاصي در اسلام است افزود : در ديد كلان حكومتي بايد سياستهاي اخلاقي در دستگاه  قضايي و نظام حكومتي آن تنظيم ، تدبير و تضمين  شود .

رييس قوه قضاييه متخلق بودن دست اندر كاران دستگاه قضايي را مقدمه احقاق حقوق وايجاد عدالت اجتماعي برشمرد و گفت : نتيجه وجود اخلاق احقاق حقوق مردم و رفع مشكلات آنهاست و اين انگيزه كه دغدغه مردم ، و مشكل دستگاه قضايي است بايد از روحيه هاي قضات و اخلاق آنها باشد .

گفتني است : در پايان اين مراسم تحليف رييس قوه قضاييه به نفرات اول دوره هاي كار آموزي جوايزي را اهدا كرد .

کد خبر 51314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha